Usavršavanje se nastavlja u kontinuitetu za ceo tim, koji se sastoji od pet računovođa sa radnim iskustvom od najmanje sedam godina, a koje odlikuje ljubaznost i posebno izražena potreba da svojim iskustvom budu od pomoći klijentima.
Pored navedenog, bliska saradnja ostvarena je sa Agencijom za pravne savete i Softverskom agencijom, koja nas prati i zajedno sa nama se prilagođava specifičnim zahtevima klijenata i tržista.
Poslujemo sa optimalnim brojem preduzetnika i preduzeća, tako da smo u mogućnosti da svakome posvetimo potrebnu pažnju, u šta ćete se uveriti ako postanete korisnici naših usluga.
Spremni smo da i sa Vama ostvarimo zajedničku saradnju!

Dobrodošli u svet SKY BOOK!

slicica_1
:: O NAMA ::


Preduzeće SKY BOOK osnovano je 25.04.2007. god. Poslovne prostorije nalaze se u
Ulici Svetozara Markovića 50, Beograd.

Pretežna delatnost preduzeća su usluge iz oblasti računovodstva i poreskog savetovanja.
Preduzeće SKY BOOK proizašlo je iz rada Agencije SKY, koja postoji od 1998. godine.
Preduzeće uspešno predvodi Gordana Pavlović,
dipl. ecc, osnivač i direktor, koja se, pored menadžerskih poslova, bavi i stručnim radom iz oblasti računovodstva, za šta poseduje Sertifikat od 1999. godine.

Takođe, na osnovu dugogodišnjeg praktičnog iskustva u radu, bavi se i poreskim savetovanjem.
Naime, od 1985. do 1995. godine u drustvenom sektoru je obavljala poslove u okviru ekonomske struke, od mesta referenta do mesta finansijskog direktora, a pored toga je završila specijalističke studije za poresko savetovanje 2009. godine.